Pak je rol

Zowel voor organisaties als voor professionals is het steeds belangrijker om flexibel te zijn en mee te kunnen bewegen met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Daarom werken organisaties steeds vaker met schillen: vaste kern, interne flex en externe flex.

Dit betekent dat er voor professionals steeds meer keuze is. Als professional kun je zelf de regie nemen in verschillende fasen van je loopbaan. De ene keer als lid van de vaste kern, een volgende keer op tijdelijke basis in dienst van de onderwijsinstelling of gedetacheerd als zzp-er. Werkondernemerschap heet dat bij Roler.

Roler is een nieuw merk en ontstaan uit de bundeling van krachten van verschillende organisaties binnen het onderwijs in Nederland. Daarmee is Roler in één keer de grootste dienstverlener op het gebied van (flexibele)arbeid in het onderwijs.

Koeweiden Postma ontwikkelde de naam, de visuele identiteit en de communicatie, samen met  Olaf Zwetsloot (copywriter), Isabella Rozendaal (fotografie) en TamTam (website)