KoeweidenPostma wint pitch Talking Traffic

KoeweidenPostma wint pitch Talking Traffic
23 februari 2017 Erik Mastebroek

Het Partnership Talking Traffic heeft voor de ontwikkeling van haar visuele identiteit gekozen voor KoeweidenPostma. In de strategische uitvoering trekken we samen op met TheBrandHotel.

‘Smart mobility innovation’ is waar het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, regionale en lokale overheden en het bedrijfsleven in het Partnership Talking Traffic aan samenwerken. Weggebruikers die informatie ontvangen over de verkeerssituatie verderop hun route en zo ‘verder dan hun voorruit kunnen kijken’. Slimme stoplichten die ‘weten’ hoe de verkeersstromen eruitzien en hierop reageren.

 

 

Overheid en bedrijven als KPN, Flitsmeister, Dynniq en Royal HaskoningDHV investeren gezamenlijk 90 miljoen euro in de projecten die onder de vlag van het partnership tot 2020 worden ontwikkeld. Door bijvoorbeeld informatie die door weggebruikers wordt gegenereerd te koppelen aan de data van de steeds slimmer wordende verkeerssystemen, wordt niet alleen een betere bereikbaarheid en doorstroming van het verkeer in Nederland gerealiseerd, het is ook een opmaat naar het mogelijk maken van zelfrijdend verkeer.

 

De identiteit van het Partnership Talking Traffic is eind maart voor het eerst getoond op de Automotive Week. Verdere uitwerking vind dit voorjaar plaats.