Globrands, KoeweidenPostma en NykampNyboer realiseren nieuw merk voor Imtech Traffic & Infra.

Globrands, KoeweidenPostma en NykampNyboer realiseren nieuw merk voor Imtech Traffic & Infra.
1 februari 2016 rogier

Imtech Traffic & Infra heet vanaf vandaag Dynniq, energising mobility.
De nieuwe naam staat voor één van de meest innovatieve technologiebedrijven ter wereld op het gebied van mobility, parking en energy. Zo was het bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor de aanleg van Solaroad, een innovatief wegdek dat zonlicht omzet in energie.

Cees de Wijs, CEO van Dynniq: ‘Het verbinden en integreren van systemen, dat is waar wij goed in zijn. Deze coöperatieve systemen gaan zorgen voor de communicatie tussen voertuigen onderling en tussen voertuigen en verschillende wegsystemen. Dat is waar de toekomst ligt’.

Mike Dijkstra Taurel, Globrands (positionering, brand story, naamgeving, descriptor): ‘Een bijzondere ervaring om in nauwe samenwerking met eigenaar Egeria en de nieuwe directie in zo’n korte tijd een nieuwe internationale identiteit te ontwikkelen.’

Hugo van den Bos, KoeweidenPostma (visuele identiteit): Tussen Kerst en Oud&Nieuw werd besloten over de naam. Het was een adembenemende ‘ride’ om op 29 januari het nieuwe logo en de eerste middelen op de verschillende locaties in de wereld te kunnen introduceren.

Lauren Hoekstra, NykampNyboer (Merkmanagement & Implementatie): In een hoog tempo hebben we het project samen met de organisatie inhoud gegeven en de eerste deadline gehaald. De komende maanden wordt Dynniq intern en extern op een effectieve manier geactiveerd.

Dynniq is met meer dan 1800 medewerkers actief in de Europese markt, maar ook in Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada.

 

Dynniq_pb1 Dynniq_pb3